Thursday, January 27, 2011

Windows XP SP3 Extreme Gaming Edition with SATA Driver

Kumpulan Software Gratis | Windows XP SP3 Extreme Gaming Edition with SATA Driver | What's Up, folks?. It's probably the best windows XP for play games and propably you are asking, why?


Let me u explain :
  • Language Spanyol
  • Windows Extreme Gaming only use about 37MB of Ram Memory (30MB If u terminate explorer process before play a game), after the second start when It completes all the changes. 
Worshippy
  • Are updated to the last SP3, fixes an usefull updates. Worshippy
  • Already have a SATA Drivers Pack that is loaded before the windows install process, so u can forget all the problems with ur SATA HDD. Worshippy
  • The OS size is about 200MB, only. And 100MB of applications. There are availeables from the Booster menu.
  • Is still necessary activate the Windows Installer MSI Service before install a games. Start -> Administrative Tools -> Services -> Windows Installer -> Start. (Right click, properties, automatic. If u don't want repeat all the steps again).

Pass: mgsvn

7 comments:

  1. Izin Donwload Mas

    ReplyDelete
  2. Radit

    bang'gimana cara instalnya & barningnya,aq sudah donwload kirain file iso.

    ReplyDelete
  3. ini yang gue tunggu tunggu...
    akhirnya kesampean juga..

    thank's banget gan.....

    ReplyDelete
  4. Aku uda donwload dan mencobanya,agak kurang bagus tdk begitu sempurna (kan filenya cuman 300 MB),tampilannya biasa saja dan berbahasa spanyol

    klo bisa"aq mau request win xp sp3 black edition

    ReplyDelete
  5. oke terima kasih reviewnya. win xp sp3 black edition udah lama sob, kemaren baru sempat ngasih linknya di komen. ntar gue posting deh......:)

    ReplyDelete
  6. gan...ane minta request nih..
    windows server 2003 atau 2008 ada ga..??

    buat praktek di sekolah ane gan...

    ReplyDelete
  7. setting bahasanya ga faham nih...

    ReplyDelete